Echipa noastra

Misiunea noastră este aceea de a crea parteneriate cu clienţii noştri prin care să le asigurăm suportul juridic necesar pentru a dezvolta o afacere eficientă, competitivă si puternică, adaptată mediului economic şi legislativ actual.

 

Siguranta clientilor nostri este siguranta noastra

Ne propunem să depăşim aşteptările clienţilor noştri în ceea ce priveşte încrederea în noi, calitatea serviciilor şi a informaţiilor furnizate, abordarea multidisciplinară şi comprehensivă a afacerilor lor, comunicarea în timp real si disponibilitatea profesională.

Alina Letia

Alina Letia este avocat, doctor în drept, cu o cariera didactica pe care a facut-o cu pasiune. Este, in prezent formator în cadrul instituţiilor de învăţământ superior de profil – Institutul Naţional de Pregătire Profesională a Avocaţilor – INPPA specializarea “Drept civil si procedura civila”.

Se bucura de o experienţă semnificativă dobândită atat în salile de judecata, cat si în mediul asociativ unde a participat la elaborarea a numeroase proiecte legislative importante pentru mediul de afaceri.

Printre clientii sai se numara persoane fizice,  juridice, asociatii profesionale, romanesti si straine. A participat la multiple evenimente nationale si internationale, inclusiv la sedintele  Comisiei Europene pentru elaborarea cadrului legislativ.

Este autor a  numeroase lucrari de specialitate si articole care au vizat teme de interes pentru comunitatea de afaceri.

Daria Bilba

Daria Bilba este avocat, absolventă a Facutății de Drept, Universitatea din București, cu studii aprofundate în Dreptul afacerilor.
A coordonat numeroase proiecte in domenii de interes pentru mediul de afaceri, a organizat și a participat la numeroase workshopuri, conferințe nationale si internationale.
A fost leader si coordonator al delegatiei romane la evenimente organizate de mediul asociativ european la Bruxelles.
Este, de asemenea, autor a numeroase publicații de specialitate naționale și internaționale.

Informatii contact

Legal Consult
Strada Doctor Carol Davila 93,
București 050453
Telefon: 0213149229
Fax: 0213149229
Email: office@legalconsult.ro

Aboneaza-te la Newsletter

Stabileste o intalnire →
In aceasta perioada trebuie sa fim solidari!
LegalConsult va ofera gratuit consultatii juridice, diverse puncte de vedere. Va invitam sa ne contactati pentru a comunica cu specialistii nostri, in timp real, la adresa de e-mail office@legalconsult.ro.

Totul este gratuit!
Din aceasta situatie putem iesi doar impreuna.

inchide