Domenii de activitate

Pentru noi, clienţii sunt cei mai importanţi, iar serviciile noastre sunt concepute şi prestate astfel incat sa respectam cele mai inalte standarde de calitate. Avocatura de business presupune o abordare holistica, de catre o echipa pluridisciplinara care are ca scop cunoaşterea aprofundată a clientului şi soluţionarea problemelor cu care acesta se confruntă într-o manieră integrată specificităţii activităţii sale. Respectându-ne clienţii ne respectăm pe noi înşine!

 

Orice caz câştigat presupune existenţa unei echipe puternice şi bine pregătite profesional, alcătuită din specialişti în multiple domenii de activitate care asigură o abordare multidisciplinară şi complementară a solicitărilor clienţilor.  

Considerăm că datoria ,,morală’’ a fiecărui avocat este de a educa justiţiabilii cu privire la drepturile pe care le au şi la modalităţile de exercitare ale acestora, la obligaţiile care le revin şi la contextul juridic în care trăiesc şi funcţionează. De aceea, am implementat la nivelul societăţii conceptul Avocatul de Familie.

In prezent, ne adresăm atât persoanelor juridice, cât şi persoanelor fizice, devenind profesioniştii de încredere pe care se pot baza.

Practicăm dreptul la cele mai înalte nivele de etică, integritate şi profesionalism,Exact la timp fiind deviza după care ne ghidăm în relaţia cu clienţii noştri.

Comunicăm deschis cu clienţii noştri, analizând fiecare caz proactiv şi realist. Cunoaşterea aprofundată a clientului, a specificităţii activităţii sale, a nevoilor şi aşteptărilor sale reprezintă maniera uzuală în care ne abordăm clienţii. Pentru noi, fiecare client este unic. Adaptabilitatea şi flexibilitatea nostră ne-au apropiat de un număr considerabil de persoane care ne-au devenit clienţi.

Experienta acumulata si solicitarile primite de la clientii nostri ca urmare a numeroaselor modificari aduse legislatiei fiscale si a legislatiei muncii, am decis structurarea serviciilor Legal Consult in 5 mari categorii, egal aplicabile si accesibile cerintelor persoanelor fizice si persoanelor juridice.

Fiscalitate

Citeste mai mult

Drept comercial

Citeste mai mult

Dreptul muncii

Citeste mai mult

Drept civil

Citeste mai mult

Asociații și fundații

Citeste mai mult

Informatii contact

Legal Consult
Strada Doctor Carol Davila 93,
București 050453
Telefon: 0213149229
Fax: 0213149229
Email: office@legalconsult.ro

Aboneaza-te la Newsletter

Stabileste o intalnire →