Drept comercial

Actor principal al economiei contemporane, societatea comerciala reprezinta o entitate care este supusa unor rigori juridice, economice si, chiar sociale.
Administratorii acesteia sunt pusi in situatia de a face fata unor provocari legale din ce in ce mai mari si mai restrictive, circumstanta in care este imperios necesar sa apeleze la un avocat pentru a se asigura de legalitatea masurilor pe care le iau in exercitarea atributiilor lor.
Deciziile acestora sunt supuse uor norme tehnico-juridice de stricta interpretare a caror nerespectare poate avea consecinte dintre cele mai grave pentru ei si pentru societate.


Consultanta juridica pentru asigurarea functionarii legale a societatii reprezinta un ,, must’’ in contextul unei legislatii voluminoase, in continua schimbare si supusa interpretarii de la caz la caz.


Inca de la infiintarea unei societati comerciale apar diverse situatii care necesita corecta aplicare a legii si identificarea celei mai bune solutii privind  alegerea formei optime de organizare juridica pentru activitatea ce urmeaza a fi desfasurata, modalitatile de functionare, avizare si autorizare, divizare, fuziune, reorganizare, lichidare etc.


Societatile comerciale, in genere, necesita o abordare holistica a problematicii si a dificultatilor juridice si financiar-fiscale cu care se confrunta, avocatul putand fi nu numai interpretul normei juridice si a ajustarii sale la situatia concreta a clientului sau, ci si liantul dintre acesta si diversi furnizori de servicii.

Achiziţii publice

Citeste mai mult

Recuperarea creanţelor

Citeste mai mult

Concurenţa

Citeste mai mult

Societăţi comerciale

Citeste mai mult

Avize si autorizatii

Citeste mai mult

Preturi de transfer

Citeste mai mult

Asigurari

Citeste mai mult

Informatii contact

Legal Consult
Strada Doctor Carol Davila 93,
București 050453
Telefon: +40722511303
Fax: -
Email: office@legalconsult.ro

Aboneaza-te la Newsletter

Stabileste o intalnire →