RO e-Transport - Ordonanţa de urgenţă nr. 130/2021 privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, publicata în Monitorul Oficial, Partea I nr. 1202 din 18 decembrie 2021

Ministerul Finanţelor, prin Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, monitorizează transporturile de bunuri pe teritoriul naţional prin sistemul naţional privind monitorizarea transporturilor de bunuri, pus la dispoziţie către Centrul Naţional de Informaţii Financiare, denumit în continuare RO e-Transport.

Sistemul național privind monitorizarea transporturilor de bunuri RO e-Transport ansamblul de principii, reguli și aplicații informatice care au drept scop monitorizarea transporturilor de bunuri pe teritoriul național.

Procedura de aplicare se stabilește prin ordin al ministrului finanțelor care se emite în termen de 30 de zile de date intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență.

Ministerul Finanțelor Asigurări resursele necesare și ia toate pentru dezvoltarea, implementarea și funcționarea sistemului național privind monitorizarea transporturilor de bunuri RO e-Transport.

 

Informatii contact

Legal Consult
Strada Doctor Carol Davila 93,
București 050453
Telefon: 0213149229
Fax: 0213149229
Email: office@legalconsult.ro

Aboneaza-te la Newsletter

Stabileste o intalnire →